Kiilat - Hokki  7 - 1

Tuuliareena

U15 vahva esitys Tuuliareenalla

Sunnuntaina Kiilat U15 sai kotiluolaan vastaansa Kajaanin Hokin. Kyseessä oli joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella.

Ensimmäinen erä oli todella vahvaa tekemistä Kiiloilta. Joukkueen jokainen kolme kenttää loi vaarallisia maalipaikkoja heti erän alkuun Hokin maalille. Kiilat avasivatkin maalihanat ajassa 3.12 ylivoimalla. Pavel Savin löi ranteet lukkoon ja kiekon vastustajan maalin takakulmaan, Ville Laurilan syötöstä. Tästä maalista ehti kulua reilu kolme minuuttia, kun taululla komeili jo 2-0 lukemat. Santeri Vilppolan päättäväinen nousu maalille vastustajan rimpuilusta huolimatta, kiekko ujuttamalla maalivahdin patjojen välistä maaliin. Syöttöpiste Taneli Saariketulle. Erän puolivälillä Hokki kavensi puolittaisella potku/ohjausmaalilla. Taneli taiteili vielä vahvan hyökkäys pään pyörityksen päätteeksi taukolukemat 3-1 Kiiloille, Santeri saalisti maaliin syöttöpisteen.

Toiseen erään päätettiin lähteä samalla työnteolla ja senttiäkään ei anneta periksi. Työnteko palkittiin heti erän alussa, kun Kaarlo Korkiakoski luuti kiekon neljännen kerran Hokin maaliin ajassa 20.33. Syöttöpisteet kirjasivat itselleen Jere Törmälä ja Onni Autio. Santeri kaunisteli vielä Kiilojen johtoa 5-1 ennen erätaukoa, maaliin syöttöpiste Tanelille.

Kolmas erä alkoi samoin kuin toinen, alle minuutti pelikellossa ja taululle 6–1. Pavel maalin tekijänä ja Atte Rajala syöttäjänä. Hokki loi vielä kolmannessa erässä muutamia vaarallisia maalitilanteita mutta hienosti maalilla torjunut Aaron Koskela hoiteli kiekot varmasti haltuunsa. Atte taiteili vielä pelin loppulukemiksi 7-1, Pavelin ja Juuso Hautajoen syötöstä. Kiilojen maalissa tänään vahvan pelin pelannut Aaron Koskelalle 34 torjuntaa. Kajaani Hokin maalissa torjuneelle Niklas Granitille 49 torjuntaa.

Yksi kauden vahvimmista esityksistä Kiiloilta. Vahvaa tekemistä jokaiselta kolmelta kentältä. Pysyttiin tiiviinä ja ratkaisu paikoissa oltiin tylyjä. Nyt joukkue treenaa seuraavan viikon normaalisti ja sen jälkeen on ansaittu hiihtoloma. Tuuliareenalla Kiilat pelaavat seuraavan kerran 16.3. keskiviikkona, jolloin vastaan luistelee paikallisvastustaja YJK.