NAISTEN ENSIMMÄINEN OTTELU KÄRPÄT AKATEMIAA VASTAAN
Julkaistu: 11.09.2021 00.00

No nyt se alkoi! Nimittäin Naisten Mestiskarsinta-sarja! Kiilattaria vastassa oli ensimmäisessä sarjaottelussa Oulusta Kärpät Akatemia. Ekaan peliin jännitystä oli ilmassa toki muutenkin, mutta kyllähän jännitystä vielä entisestään oli nostamassa kova vastus! Peli lähti etenemään tasaisesti. Toisen erän lopussa tilanne oli 1-2 ja Kiilattarien ensimmäisen maalin saatteli pömpeliin Jemina Lepola! Kolmannen erän alussa Kiilattarien Vanessa Viitala tasoitti 2-2 tilanteeseen, mutta sitten Kärpät Akatemia meni menojaan. Ottelu päättyi 2-5 Kärpät Akatemialle. Vaikka tappio tuli, niin ottelua oli ilo seurata. Kiekko liikkui ja loppuun asti yritettiin. Tämän porukan taival on vasta alussa, mutta yhteenhiileen puhalletaan jo nyt tosi hyvin ja joukkueessa on hyvä henki. Tästä on hyvä jatkaa! Kiilat Naiset pelaa seuraavan pelin Jyp-naisia vastaan 18.9.