Inmet Areena Pyhäjärvi

U12 PyPo-Kiilat

Kiilojen U12-joukkue polkaisi kauden alkuun 22.8. Pyhäjärvellä harjoituspelillä Pyhäjärven Pohtia vastaan.
Liekö syynä ensimmäisen kesän pelaamattomuus vai ensimmäisen pelin jännitys, mutta pelin alku oli oli joukkueen osalta melkoista hermoilua ja säheltämistä.
Maalinteon aloitti kuitenkin Kiilat, kun se ajassa 1:47, kesken pitkän PyPon painostuksen pääsi 1-0 johtoon.
Ottelun kuluessa maaleja tehtiin tasatahtiin, ja ensimmäinen erä päätettiin sopuisasti tasalukemissa 2-2.
Toisessa erässä molemmat joukkueet jatkoivat maalintekoa, ja lopussa saatiinkin vielä jännitystä aikaan, kun PyPo tuli maalin päähän tekemällä ylivoimalla tilanteeksi 4-5.

Jos pelatusta ottelusta voi jotain päätellä, on alkavalla kaudella odotettavissa naapurusten välillä tiukkoja ja jännittäviä kamppailuja.
U12-joukkue kiittää Pohtia vierailukutsusta!