Esittely
Ottelutilastot
Kärpät länsi - Kiilat
2021-2022 - U15 - U15AA
Klo 15.15 Linnanmaa
28
Mar

Otteluennakko


Pitkästä aikaa Linnanmaalle.

Siitäpä onkin jo tovi kulunut, kun tämä joukkue on viimeksi Oulussa vieraillut sarjapelejä pelaamassa. Viime talvenahan pelasimme Savo-Karjalan lohkossa, joten pelit olivat aivan eri suunnassa. Linnanmaan jäähallin vieressä Prismassa on myös Buffa niminen ruokapaikka, joka joutuneekin hämmästelemään poikien nälkää yhtälailla vastustajan kanssa.

Kulkutaudit ovat piinanneet joukkuetta kuluneella viikolla. Ylä- keski- ja alavartalovammat ovat sen sijaan helpottamaan päin, joten odotuksissa on että jalkeille saataisiin lähes täysi rosterillinen ukkoja. Maalissa aloittaa Hasek Koskela. Älkää tulko paikan päälle kannustamaan koska korona.

Otteluraportti


Pisteet pukinkonttiin

Matkaan lähdettiin kolmella ketjulla ja kahdella pakkiparilla. Senttereille vaihdettiin uudet laiturit, jolla yritettiin hieman ehkä herätellä uinuvaa syöttöpeliä. Viikon aikana harkoissa haettiin vauhtia ja juonikkuutta hyökkäyspeliin, jota oli sitten tarkoitus pelissä toteuttaa.

Noh, peli lähti ihan mukavasti käyntiin. Ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana Kiilat naputteli kiekon neljästi Kärppien maaliin ja sitä myöden maalivahtikin meni vaihtoon. Sittenpä pelaaminen lopahti. Ja toki myös kotijoukkue heräsi peliin mukaan. Kärpät repi ja raastoi ja taklasi. Kiilojen pelin alkusuunnitelma oli enää muisto vain. Erä kuitenkin meille 0-4.

Toisen erän alkuun osui iltapäivän koomisin hetki. Puolentoistaminuutin kohdilla Kaarlo ujutteli kiekon jälleen Kärppien maaliin, mutta vihellystä maalin merkiksi ei kuulunut. Oikeudenjakajan viittomakielestä päätellen paikallaolijat pystyivät kuitenkin toteamaan maalin syntyneen. Siitäpä tuomari hetimiten säntäsikin pukukopin puolelle, jonne pilli oli tauolla unohtunut. Että näin. Erän edetessä Kiilojen vaihtoaitiossa epäiltiin useaan otteeseen pillin toimintakuntoa, sillä jonkinlaisia näkemyseroja kentän tapahtumissa ilmeni. Kärpätkin pääsi erässä maalin makuun, joten toinen erä tasan 1-1.

Viimeinen erä oli aikalailla edellisen kaltainen, sekavaa miekkailua ja yksinyrittämistä. Joukkuepelaamisessa tärkeä asia on kaverin auttaminen, oli kysymys sitten hyökkäys- tai puolustuspelaamisesta. Tässä olimme tänään huonoja. Hyökätessä yksi kuskasi ja loput ihmetteli. Puolustaessa yksi karvasi ja loput ihmetteli. Santeri ja Pyry läpsäytti vielä maalin mieheen, Kärpät onnistui kertaalleen. Erä meille 2-1 ja taululla loppunumerot 7-2.

Loppunumeroita katsoessa luulisi että hyvinhän siellä on mennyt. Mutta joskus on ihan tervettä katsoa hieman kriittisesti tuloksen taaksekin ja todeta että ei se ihan noin valoisasti mennyt. Ottelusta jäi paljon parannettavaa. Onneksi isompia kolhuja ei tullut ja sairastupakin olisi toiveissa saada tyhjäksi, joten ei muutakuin uuteen nousuun. Ensi lauantai tulee nopeasti ja silloin vastassa toinen Kärppien ryhmä, joka pitää majaansa Limingan jäähallissa. Sinne siis.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Kärpät länsi 2 - 7
(0 - 4) (1 - 1) (1 - 2)
Lisää uutisia
Kiilat Hockey ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat