Naisten toisesta kotipelistä voitto!
3.10.2021 9.21 Uutiset / Naiset

Ekat sarjapisteet plakkarissa! (Kuva: Pirkko Vuohtoniemi)

Edellisistä peleistä Kärpät Akatemiaa ja Jyppiä vastaan tuli tappiot, tosi kovia vastuksia vastaan jouduttiin sarja aloittamaan! Nämä pelit olivat muuten tosi tärkeitä, nähtiin vähän, että missä sarjan kärki menee ja miten me pysymme vauhdissa mukana. Siitä ei tosiaankaan tarvitse huolehtia, hyvin mukana pysyttiin ja hyvää oppia tuli seuraaviin kohtaamisiin:)

Lauantaina 2.10 Kiilat Hockeyn Naiset pelasivat kolmannen sarjapelinsä kotonaan Teräs-Kiekon Naisia vastaan. Ensimmäinen erä alkoi todella hienosti. Lukuisista maalipaikoista huolimatta kiekkoa ei saatu toimitettua reppuun. Liekkö maila tutissut vähän jännityksestä ja olimme ylilatautuneita? Ensimmäisessä erässä tarjoiltiin myös kaksi ylivoimaakin, vaikka ylivoima saatiin pyörimään hyökkäyspäähän, ei sekään tuottanut tulosta.

Toisen erän alussa saatiinkin kiekko reppuun hienosta maalivahdimme Anne Koskisen avauksesta. Veera Puurula otti Annen avauksesta kiekon haltuun ja syötti kapteeni Sanni Kaattarille ja tilanne 1-0 meille ajassa 21:50! Jännitys laukesi tähän osumaan ja sitten mentiin! Vaikka TeKi sai tasoitettua heti perään 1-1, niin Kiilat Naiset olivat hienoisesti niskan päällä koko ajan. Toisessa erässä ajassa 30:08 saatiin myös ylivoimaonnistuminen, kun Venna Tolppi toimitti viivalta kiekon TeKin maalivahdin taakse (syöttäjinä Tulppo Venla ja Kiiskilä Milja). Ja Vennalle ensimmäinen mestiskarsintasarja maali, HUIPPUA!!! Toisen erän jälkeen tilanne 2-1. Kokonaisuudessaan toinen erä oli meidän hallintaa joka osa-alueella.

Kolmannessa erässä olikin sitten tapahtumia ja TeKi oli laittanut pökkyä pesään ja hionut kuvioitaan selvästi. Ja yritti viimeiseen asti päästä meidän niskan päälle. TeKi onnistuikin saada lukemat heti 2-2 kolmannen erän alussa. Kolmannessa erässä meille tarjoiltiin rangaistuslaukauksen muodossa ratkaisunpaikkaa, kun Veera Puurulaa rikottiin kampituksella. Kolmannen erän viimeiset minuutit olivatkin melkoista jännitysnäytelmää. Ajassa 53.19 Veera Puurula sai ensimmäisen mestiskarsintaosuman Milja Kiiskilän ja Sanni Kaattarin esityöstä. MAHTAVAA! TeKi ei antanut periksi, vaan tasoitti 3-3 tilanteeseen 55:09. Mutta mehän olimme päättäneet ottaa ekat sarjapisteet! Kapteeni Sanni Kaattari otti tärkeän kiekon haltuunoton Milja Kiiskilän syötöstä ja pääsi läpiajoon ja teki todella hienon maalin oikeaan ylänurkkaan ajassa 59:11! TeKi yritti vielä tasoittaa 4-3 tilannetta viimeisellä ottelun minuutilla ottamalla maalivahdin pois, mutta tällä kertaa eivät päässeet hönkimään tasatilanteeseen. Viimeisessä erässä tärkeitä koppeja otti maalivahtimme Anne Koskinen, häneltä taas ihan huikeaa duunia! Annella oli kolmannessa erässä 20 torjuntaa ja yhteensä 36 torjuntaa koko ottelussa.

Pelin jälkeen pukkarissa oli iloisia naisia koko huone täynnä. Koko joukkueesta huokui mahtava fiilis ja onnellisuus siitä, että kun kaikkensa yrittää, niin tulosta tulee! Kolme pistettä voitosta ja tästä on hyvä jatkaa tulevaan treeniviikkoon hiomaan taas lisää kuvioita kuntoon!

Ensi viikonloppuna 9-10.10 olemme Tikkakoskella pelaamassa vieraspelejä JyKin vieraana. Vastus on aivan vieras meille entuudestaan. Jännityksellä odotetaan, minkälaiset pelit sieltä onkaan tulossa!

-Jojo


   
Lisää uutisia
Kiilat Hockey ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat