Esittely
Ottelutilastot
Kiilat - RJK/PJK P
2021-2022 - U15 - U15AA
Klo 12.30 Tuuliareena
9
Lok

Ennakkoinfo


Työryhmä 2

Otteluraportti


Lauantain aamupäivän peliin U15 joukkue sai Tuuliareenalle vieraita Raahesta (RJK). Kiilat pääsivät otteluun täydellä kolmella kentällisellä, vastustajan 11 kenttäpelaajaa vastaan. Päivän teemaksi valmennusjohto toitotti kärsivällisyyttä, kiekon liikuttamista, takamiehen roolia sekä pitää mielessä ajatus: oli taululla tilanne mikä tahansa, ajatuksissa peli on koko ajan 0-0.

Ensimmäinen erä oli vauhdikasta peliä ja Kiilojen neljäs hyökkäys toikin ensimmäisen maali ajassa 02.07. Kiilat saivat avaus maalista rutkasti itseluottamusta painoivat hyökkäyksiä vastustajan päätyyn toinen toisensa perään. RJK:n maalivahti Otto Sjöberg piti lukemat maltillisena ja erä Kiiloille 2-0 ja vastustajan maalivahdille 33 torjuntaa.

Toiseen erään Kiilat lähtivät samalla vauhdilla ja paino hyökkäyksiä RJK:n maalille vahvasti, ajassa 21.46 taululla komeilivat 5-0 lukemat. Liekö hyvän erän alkuun syyllinen pelaajien vanhempien loihtimat makeat meetvursti- kinkkusämpylät ja muut pienet evästykset. Vahva erä kokonaisuutena, erä Kiiloille 6-0 ja vastustajan torjunnat 31 kpl.

Kolmanteen erään valmennus muistutteli jälleen teemalla, oli tulos taululla mikä tahansa pelaajien ajatuksissa tilanne on koko ajan 0-0. Työntekoa ei unohdeta ja omiin tullaan aina sata lasissa. Joukkue toteutti hienosti teemoja ja välillä nähtiin komeita syöttö sommitelmia, myös eväs sämpylät näyttivät tekevän tehtävänsä ja summerin soidessa 60min kohdalla taululla komeilivat 14-0 lukemat Kiiloille. Valmennusta lämmitti onnistumiset laajalla rintamalla ja 13 pelaajaa pääsikin pisteille. Tehokkaampana hääri Muurasjärven ”Janne Niinimaa” Aatu Rauhala (2+4). Pelaaja palkinnon pokkasi vahvasti puolustuksessa luutinut Pyry Leppänen. Torjunnat Kiilat: Aaron Koskela 10 kpl ja RJK: Otto Sjöberg 90 kpl.

Kiilojen U15 joukkue harjoittelee nyt pari viikkoa hioen kuvioita ja maalintekotaitoa. Seuraava ottelu Tuuliareenalla 23.10. Klo 13.45 ja vastaan silloin luistelee Kärpät Länsi Oulusta.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
14 - 0
(2 - 0) (6 - 0) (6 - 0)
RJK/PJK P
Lisää uutisia
Kiilat Hockey ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat