Esittely
Ottelutilastot
RJK/PJK P - Kiilat
2021-2022 - U15 - U15AA
Klo 12.45 Raahe
12
Jou

Otteluraportti


Syyskauden viimeinen peli

Joukkue kävi viimeistelemässä syyskauden lohkovoiton Raahessa. Lopputulos vastasi aikalailla kenttätapahtumia. Onnistujia oli laajalla rintamalla, vaikka otteluun lähdettiin reippaasti sekoitetulla kokoonpanolla.

Valmennuksen ennakkokaavailuissa arveltiin pelin painopisteen olevan pääasiassa RJKn puolustusalueella. Hyökkäyspeliin teemana oli syöttämisen ja liikkeen korostaminen, johon joukkue sitoutuikin hienosti. Tuloksena oli komioita sommitelmia, joista maaliverkot heiluivat tasaiseen tahtiin. Enempäänkin oli mahiksia, mutta raamikkaat RJK-vahdit huhkivat aimo kasan torjuntoja. Hasek meidän maalilla selvitteli harvat vastaiskut helpohkosti ja pääsi mussuttamaan nollapelidonitsia kotimatkalla.

Syyskausi on nyt taputeltu ja joukkue saavutti itseasettamansa tavoitteen, lohkovoiton. Se on hieno ja ansaittu suoritus. Pelaajat ovat ottaneet isoja harppauksia joka saralla.

Kevätkaudelle joukkueemme sijoitettiin edelleen AAtason lohkoon, vastustajat vain vaihtuvat. Tiedossa on hieno sarja, jossa todella pääsemme mittaamaan omaa tasoamme. Kiilojen lohkossa vastaanasettuvat Hokki, Kärpät Keltainen, IPK, Hermes, RoKi ja YJK, eli tasokasta peliä on tiedossa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
RJK/PJK P 0 - 13
(0 - 5) (0 - 5) (0 - 3)
Lisää uutisia
Kiilat Hockey ry
«  Elokuu   »