Tärkeääkin tärkeämmät maalivahdit!
Julkaistu: 17.08.2021 00.00

Tärkeääkin tärkeämmät maalivahdit!

Voisiko jopa sanoa, että maalivahdit ovat ainakin puoli joukkuetta, jos ei enemmänkin! Ilman maalivahtia, joukkue ei ole kokonainen. Joskus joukkue voi jäädä jopa muodostumatta ilman maalivahtia! Siksipä olemme halunneet panostaa maalivahtien harjoitusolosuhteisiin ja kehittää omien joukkueidemme maalivahtitoimintaa.

Seura on järjestänyt useamman kauden ajan omien joukkueidensa maalivahdeille maalivahtijäät kerran viikossa. Tulevana kautena seura sponsoroi joukkueille, jotka pelaa ison kentän pelejä, ilmaiset mv-jäät. Olemme seurassa myös linjanneet, että joukkueiden pelaajakuukausimaksut maalivahtien osalta saavat olla korkeintaan puolet kokonaiskuukausimaksuista.

Seuramme maalivahtivastaava on Jesse Laurila. Jesse on ammentanut itselleen jääkiekkoliiton koulutuksista oppia ja onkin vetovastuussa maalivahtitreeneistä. Maalivahtipelitaustaakin Jesseltä löytyy.

Maalivahtitreeneissä keskitytään pelkästään veräjän vartijoihin. Asennot, sijoittuminen ja tekniikka ovat isossa osassa maalivahtipelaamisessa. Maalivahdit saavat jäillä myös yksilöityjä vinkkejä mv-työskentelyyn.

Maalivahtijäät Kiilat Hockeyn joukkueiden maalivahdeille torstaisin klo.19-19.50!

Seuran uusimmat

Kiilat Hockey ry

Ståhlberginkatu 10

85800 Haapajärvi

Y-tunnus 2656918-2 

kiilathockey.ry@gmail.com