JoKi United
Julkaistu: 04.02.2023 13.25

JoKi United

Haapajärvisessä ja alueemme kiekkoilussa on tällä viikolla otettu valtavia historiallisia harppauksia eteenpäin. Nimittäin Kiilat Hockey, Nivala Cowboys, Haapaveden urheilijat ja Pyhäjärven Pohti ovat keskiviikkona pidetyssä perustamiskokouksessa perustaneet alueen yhteisen jääkiekkoseuran Jokilaaksoje Kiekko United, eli JoKi United on siis perustettu.

Yhteisen seuran tavoite on turvata alueen pelaajille ehjä pelaajapolku koko pelaajapolun ajan mahdollisimman lähellä kotia. Seuran alla toimii joukkueet U15-U20 ikäluokissa ja tarvittaessa nuoremmissakin.

- Tämä on huikea saavutus ja suuren työn tulos, ei mikään itsestäänselvyys. Ei ollut ollenkaan itsestään selvää saada seuroja lopettamaan kilpailemista keskenään ja ymmärtämään yhteistyön tarve. Erityisen haastavaa oli varmaan historian tuoma tuska siitä, että voiko siihen kaveriin nyt oikeasti luottaa. Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä siitä, että tämä saatiin aikaan ja jätettyä iso kädenjälki jokilaaksojen kiekkoiluun sanoo Kiilat Hockeyn pj Jarkko Mehtälä.

JoKi United työstää seuraavan kauden joukkueita ja valmistelee seuralle logot yms. käytännön asiat. Seuran toimintaa ohjaa hallitus, johon kuuluu kaksi jäsentä jokaisesta jäsenseurasta.

Kiilat Hockey ry

Ståhlberginkatu 10

85800 Haapajärvi

Y-tunnus 2656918-2 

kiilathockey.ry@gmail.com